Sjuksköterska

Akutkliniken Värnamo Sjukhus

Vad är det bästa med att arbeta på akutkliniken på Värnamo sjukhus? Så här svarar några av medarbetarna som jobbar här: 

Att jag får jobba i team med olika professioner, att vi lär av varandra och utvecklas!

Det bästa med att jobba på akuten är att vi har en hög trivsel i arbetsgruppen!

Är du intresserad av akutsjukvård och vill utvecklas i din roll som sjuksköterska - då kan detta vara just din möjlighet. Varmt välkommen till oss!

Vi söker

Till akutmottagningen söker vi dig som är sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet av akutsjukvård. Har du specialistutbildning inom akutsjukvård ser vi det som positivt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du blir en del av ett motiverat och härligt team där vi tillsammans arbetar för att skapa god arbetsglädje. Vi arbetar efter poängmodellen, vilket ger dig möjlighet att till viss del påverka dina arbetstider och därmed även din lön. Vi erbjuder även en arbetsplatsnära introduktion som är individuellt anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov och du får också stöd av en mentor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras utifrån dina önskemål och överenskommelse med ansvarig chef.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se)

Det här får du arbeta med

Till akutmottagningen kommer patienter i varierande åldrar med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård. Detta innebär att ditt arbete är mycket varierat och givande.

Hos oss får du arbeta med omvårdnad av akut sjuka patienter. Vi arbetar i multiprofessionella team som varje arbetspass möter och bedömer patienternas behov av vård, prioriterar och behandlar. Vi har en ledningssjuksköterskefunktion som i vissa situationer leder och fördelar arbetet. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående, är en mycket viktig del i vårt arbete. Hos oss arbetar du treskift dag, kväll, natt och helg.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Därför är det viktigt att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Som medarbetare på akutmottagningen arbetar du självständigt med stort egenansvar och du har förmågan att ta egna snabba beslut. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi också att du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer och har förmågan att behålla lugnet i akuta situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anne Rydén, 010-244 74 05, tillgänglig vecka 25-28 alternativt verksamhetschef Magnus Cernerud, 010 244 57 68, tillgänglig vecka 29-32.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 14 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb