Röntgensjuksköterska till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Röntgen 2, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med MR som vill bli vår nya kollega! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt. Vi söker dig som tycker det är viktigt att skapa en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor genom att sprida energi, glädje och nya tankar och idéer. 

Vi erbjuder dig

I rollen får du möjlighet att arbeta nära andra professioner och därmed möjlighet att tillsammans med kollegor utvecklas i din roll. Du kommer arbeta i en ständigt förändrings- och utvecklingsinriktad verksamhet där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö, en god vård för våra patienter och bra bilddiagnostik. Utöver ett arbete som präglas av spänning och variation blir du en del i ett arbetslag som trivs bra med varandra!

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Alla som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2 200 kronor per år. Här kan du läsa mer om förmånerna: Förmåner, Region Jönköpings län

Det här får du arbeta med

Som röntgensjuksköterska på MR kommer du att få arbetar du med följande utrustningar; Siemens Avanto Fit, Siemens Sola och Siemens Vida. Vi utför undersökningar inom alla organkategorier och du kommer arbeta tillsammans med andra röntgensjuksköterskor och undersköterskor. 

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du är en noggrann och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Det är viktigt att du tycker om att arbeta självständigt och strukturerat men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande därför är det viktigt för oss att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Till följd av en utvecklingsresa med ombyggnation och utbyte av utrustning är det viktigt för oss med positiv inställning och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på avdelningen.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef Linda Johansson, 010 - 242 24 17, linda.c.johansson@rjl.se (semester vecka 29 - 32).

Då urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden men sista ansökningsdag är den är 31 augusti 2022 Välkommen med din ansökan!

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping Tillbaka till lediga jobb