Undersköterska, vikariat, till medicin- och geriatrikkliniken

Medicin- och geriatrikkliniken, Värnamo sjukhus

Värderar du en god arbetsmiljö, variation i arbetsuppgifter och närvarande chefer? Då har vi arbetsplatsen för dig! Varmt välkommen med din ansökan till oss på medicin- och geriatrikkliniken på Värnamo sjukhus.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska som vill jobba tillsammans med oss i vårt härliga team på medicin- och geriatrikkliniken. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på vårdavdelning, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en avdelning där vi värnar om ett gott arbetsklimat. För oss är det en självklarhet att samarbeta och hjälpas åt, och dessutom tycker vi det är viktigt att ha roligt på jobbet! Vi arbetar enligt modellen för personcentrerad vård och patientnära vård. Det är arbetssätt som sätter patientens berättelse, behov och delaktighet i centrum och ger bättre arbetsmiljö för personalen.

För oss är arbetsmiljön viktig. Vi har därför arbetat aktivt med att förbättra arbetsmiljön på olika sätt under de senaste åren. Vi har bland annat ökat grundbemanningen av undersköterskor och gjort en strukturerad ansvarsfördelning mellan undersköterskor och sjuksköterskor. Att arbeta med ett engagerat och närvarande ledarskap är prioriterat i vår verksamhet. Vi som är chefer tycker därför det är viktigt att finnas tillgängliga och att arbeta nära vår verksamhet. Det uppskattas av medarbetarna. 

Förutom ett utvecklande och varierande arbete erbjuder vi även kontinuerliga internutbildningar för att stärka kompetensen hos alla medarbetare. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter.  

Tjänsterna vi erbjuder gäller tre vikariat, ett till och med 31/1 2023 och två till och med den 31/8 2023. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden är på heltid i första hand, men lägre procentsats kan diskuteras. I din tjänst ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring. 

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här.

Det här får du arbeta med

Som undersköterska hos oss är du ansvarig för omvårdnaden av patienter. Du har tydliga ansvarsområden i omvårdnaden som exempelvis nutrition, elimination, aktivitet och hud. Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med både sjuksköterskor och undersköterskor. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ta venprover, sätta KAD, såromläggningar, kontroller av vitala parametrar samt dokumentation.

För oss är det viktigt att personalgruppens kompetens används på rätt sätt, och att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som en självklarhet. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. 

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss vill vi att du är trygg i din roll som undersköterska och trivs med ett varierat arbete. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och röra dig mellan olika arbetsuppgifter. Du samarbetar bra med andra människor och har ett strukturerat arbetssätt. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete och ser till verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna Solweig Jonsson, 010- 244 75 82, solweig.jonsson@rjl.se (tillgänglig vecka 25-28) eller Malin Sandholst, 010-244 75 61, malin.sandholst@rjl.se (tillgänglig vecka 29-32).

Sista ansökningsdag är den 15 augusti. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Din upplevelse är viktig för oss. Därför vill vi informera dig om att under sommaren kan rekryteringsprocessen ta längre tid än vanligt. Vi återkopplar till dig så snabbt som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska, vikariat, till medicin- och geriatrikkliniken Tillbaka till lediga jobb