Applikationsspecialist

Enhet Utveckling, ITC

Vill du vara med och utforma detaljerade lösningar av digitala verksamhetsstöd inom Region Jönköpings län?  Utmanas du av att jobba med ständiga förbättringar och utveckling?

Vi söker

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till rollen Applikationsspecialist till vår förvaltningsgrupp som ansvarar för regionala tjänster och stödsystem. Du kommer att vara med och driva vårt arbete med verksamhetsnära stödsystem och i första hand arbeta med avvikelsehanteringssystemet Synergi. Du kan även komma att arbeta med andra stödsystem som t.ex. personalhanteringssystemet Heroma samt vårt regionalt integrerade och digitaliserade Beställingsstöd/Tjänstekatalog.

Du kommer jobba tillsammans med kollegor från olika ansvarsområden internt på ITC där även kontakt mot beställare, leverantörer och användare i verksamheten kommer bli del av ditt arbete. Vi vill att du har en relevant IT-utbildning. Vi värderar högt att du bidrar med dina erfarenheter och har ett intresse av att utvecklas vidare. Erfarenhet kring agilt arbetssätt är meriterande. Det är också meriterande, men inget krav, om du har vissa tekniska kunskaper om scripthantering, databaser och SQL.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid i Huskvarna med tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker en självgående, kommunikativ och drivande person som är bra på att samarbeta. Du bör vara analytiskt lagd med intresse för teknik för att kunna sätta dig in i krav såväl som systemarkitekturer. Att jobba strukturerat, dokumentera och säkerställa kvalitet bör vara en självklarhet för dig. I ditt arbete kommer det också ingå att hantera incidenter och problem, så flexibilitet i kombination med en lugn personlighet kommer vara till hjälp för att du skall trivas i rollen.

Vi erbjuder dig

Här blir du en del i ett härligt team med arbetsuppgifter som är både intressanta, utvecklande och som leder till direkt nytta för regionens medborgare. Vi tror på ett förhållningssätt som är strukturerat och människoorienterat. Utifrån detta skapar vi tillsammans de allra bästa förutsättningarna för en modern verksamhet som vår, med höga krav och i ständig förändring. Vi erbjuder dig en konstruktiv och utvecklande miljö med kompetenta och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar vi för att bli Sveriges bästa IT-avdelning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner, Region Jönköpings län (rjl.se)

Det här får du arbeta med

Som applikationsspecialist kommer du ha ansvar för analyser och specifikation av förutsättningar för ett realiserbart IT-stöd. Det kommer också vara ditt ansvar att den tekniska lösningen svarar upp mot ställda krav samt att valda lösningar ansluter sig till framtagen systemarkitektur.

I dina arbetsuppgifter kommer det också ingå att beskriva och dokumentera detaljerade lösningar. Du kommer konfigurera standardkomponenter och plattformar samt säkerställa att de krav som ställs på utveckling och drift gällande både programvara och hårdvara på såväl klient- som serversidan uppfylls. Test av uppsättningar av systemet i samband med vidareutveckling och förvaltning ingår i rollen liksom hantering av incidenter och problem med driftsatta applikationer.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 21 augusti 2022. Välkommen med din ansökan. För frågor kan du kontakta Enhetschef för Utveckling Magnus Erixon, 070-6070301.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Applikationsspecialist Tillbaka till lediga jobb