Systemförvaltare med testfokus

Regionfastigheter, Utvecklingsenheten Jönköping

Vad är det bästa med att arbeta på Utvecklingsenheten på Regionfastigheter i Jönköping? Så här svarar Anna som jobbar här: 

”På utvecklingsenheten får man bidra till att digitalisera för framtiden. Detta tillsammans med engagerade och hjälpsamma kollegor, i en arbetsmiljö som bjuder in till delaktighet och gemenskap. Att fånga upp verksamhetens behov och omvandla dessa till förbättringar i våra systemstöd är en spännande och utvecklande resa! ”

Vill du också jobba på Utvecklingsenheten och har förmåga att få verksamhet och IT att fungera bra tillsammans, är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi söker

Vi söker dig som vill förvalta och utföra tester vid införande av nya funktioner i två av våra systemstöd; Faciliate och Program för teknisk standard (PTS). Har Du erfarenheter av systemförvaltning, mjukvarutestning eller tidigare arbetat inom bygg- och fastighetsbranschen ser vi det som positivt.
Du ska ha;

  • en akademisk examen, gärna inom data- och systemvetenskap, alternativt motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig
  • goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • en kommunikativ och pedagogisk förmåga

I din roll som länk mellan slutanvändarna och de som levererar IT-lösningar krävs att du har nödvändig teknisk kunskap och förståelse för att kunna ställa relevanta krav på utvecklingen samt utföra adekvata tester vid systemförändringar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att ingå i ett lösningsorienterat team med hög trivsel. Vi arbetar både i team och självständigt och hos oss finns det utrymme att testa nya idéer och lösningar för att digitalisera för framtiden. Hos oss får du möjlighet att bidra till något viktigt och meningsfullt, vår vision ”För ett bra liv i en attraktiv region”.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner, bland annat ett friskvårdsbidrag på 2200 kronor per år. Läs gärna mer om förmånerna här. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placeringsort är Jönköping. Tillträdesdatum snarast eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

I din roll som systemförvaltare för Faciliate är du en av två systemförvaltare som tillsammans jobbar med att utveckla och underhålla verksamhetssystemet. I denna roll är du länken mellan Regionfastigheter och systemleverantören, systemadministratörer och expertanvändare i frågor gällande systemutveckling, uppdateringar och felsökningar. I rollen ingår också deltagande i olika projektarbeten, förstudier och utredningar. Ibland är du projektdeltagare med du kan även få rollen som uppdragsledare och ansvarig för att uppdraget slutförs. Som systemförvaltare ansvarar du för tester utförs vid uppdateringar av ny systemversion, att systemdokumentation finns och uppdateras vid behov samt anordnar och håller i systemets användarutbildningar. Användarna av systemen finns inom Region Jönköpings län.

Som systemförvaltare för Program för teknisk standard (PTS) är du en av fyra som jobbar med att utveckla och supportera systemet. Här är det ett extra fokus på systemtester vid införandet av vårt nya IT-stöd som förnärvarande är under utveckling. Men dina arbetsuppgifter består även av systemdokumentation, användarutbildningar och i viss mån supportarbete.
Användarna av systemen finns inom Region Jönköpings län men även bland 19 st andra regioner i Sverige.

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du kommer fungera som stöd för olika personalgrupper såsom exempelvis drift- och servicepersonal, lokalplanerare eller systemutvecklare är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och kan skapa goda relationer. Att vara en god pedagog som kan förmedla budskap lättfattligt är viktigt.

Arbetsuppgifterna förutsätter god skriftlig och muntlig kommunikativ förmåga. Du är trygg och stabil och tar ansvar för din uppgift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Frågor besvaras av Charlotte Bruun (utvecklingschef) 010-24 25 167 (tillgänglig v.27, v.32) och/eller Michael Liljegren (kravanalytiker för PTS) 010-24 25 135 (tillgänglig v.30-v.32).

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 augusti.

I denna rekrytering kan vi komma att använda oss av testverktyg och/eller arbetsprov som en del i rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Systemförvaltare med testfokus Tillbaka till lediga jobb