Biomedicinsk analytiker

Laboratoriet Värnamo/Primärvårdslaboratorierna Värnamo

Vi söker

Just nu söker vi biomedicinsk analytiker till Primärvårdslaboratorierna och sjukhuslaboratoriet i Värnamo. Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker.

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta inom klinisk kemi och transfusionsmedicin eller inom primärvård. Du kommer att få arbeta med bland annat provtagning, omhändertagande av prover samt analyser inom allmänkemi, hematologi, koagulation och transfusionsmedicin. Du kommer även att arbeta med patientnära analyser.

För att du ska trivas hos oss

Du har en god social förmåga och är ansvarsfull och noggrann. Du är lugn och stabil och arbetar bra tillsammans med andra människor. Arbetsuppgifterna kräver både att du kan arbeta i team men även självständigt. Du behöver vara flexibel då den ena dagen aldrig är den andra lik. Vidare har du ett gott omdöme och är duktig på att göra rätt avvägningar och prioriteringar.

Då Laboratoriemedicin ständigt utvecklas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklande miljö och du som medarbetare förväntas arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef Camilla Olsson Gustafsson, 010-244 76 54. Sista ansökningsdag är 28 augusti. Välkommen med din ansökan redan idag!

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb