Kurs- och konferenssamordnare

Kommunal utveckling, Region Jönköpings län

Söker du ett spännande uppdrag med fokus på att samordna och administrera utbildningar och konferenser? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta i ett glatt gäng på en kreativ arbetsplats med uppdrag som spänner över hela Jönköpings län. Du kommer att arbeta som kurs- och konferenssamordnare på Kommunal utveckling. Det innebär att du samordnar och administrerar kurser och konferenser utifrån behov och önskemål från kommunerna. Du har en omvärldsbevakande roll och ger förslag på utbildningsinsatser som behöver arrangeras. I dag ställs helt nya krav på hur utbudet av kurser och konferenser erbjuds och genomförs. Du har en central roll kring hur denna förnyelse förverkligas och har en drivande roll i genomförandet.

Du har en administrativ utbildning eller liknade med stort intresse för att utveckla kurs- och konferensverksamhet.

Du har god IT-vana och har lätt för att sätta dig in i nya system. Erfarenhet av att arbeta i lärplattform och att använda digital marknadsföring ses som ett stort plus.

Kanske har du tidigare erfarenhet som kurs- och konferenssamordnare?

Då resor förekommer i tjänsten är B-körkort är ett krav.

Uppdraget är tillsvidare och omfattar 100 procent med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett härligt och professionellt gäng som använder utveckling, utbildning och forskning för att utveckla och förbättra kommunernas verksamheter. Vi erbjuder möjlighet att arbeta på valfri plats när verksamheten tillåter samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi håller till i nyrenoverade lokaler på Werket i centrala Jönköping med på sikt integrerade möjligheter till träning och tillgång till caféer och restauranger.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: https://rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Din uppgift är att samordna, administrera och utveckla kurs- och konferensverksamheten. Du är ett administrativt stöd till chefer och FoU-ledare på Kommunal utveckling när olika utbildningar och konferenser ska arrangeras. Du bevakar och föreslår uppdragsgivare vilka utbildningar och konferenser som bör arrangeras.

I det dagliga arbetet ingår bland annat att ta emot beställningar av kurser och konferenser, boka kursledare och lokaler, beräkna kursavgifter, publicera kursinformation i lärplattform, marknadsföra kurser och konferenser i sociala medier, löpande hantera frågor från deltagare, meddela deltagarantal och specialkost till konferensanläggningar, genomföra utvärderingar och fakturera deltagare. Det förekommer också att du agerar konferensvärd. Du ingår även i ett större projekt där du administrerar deltagaruppgifter i en lärplattform. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som kurs- och konferenssamordnare krävs det att du är flexibel, är genuint engagerad i arbetet och har god förståelse för olika behov av dina arbetsinsatser.

Du har lätt för att samarbeta med olika människor samt kan kommunicera på ett tydligt och engagerat sätt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, ta initiativ, skapa goda relationer och att arbeta strukturerat och självständigt. Du håller en hög servicenivå i ditt arbete och kan växla mellan de olika roller som uppdraget kräver. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta Ola Götesson, chef för Kommunal utveckling, 072-572 42 93 alt. Vid tiden för Olas semester kan du maila till vår funktionsbrevlåda, kommunalutveckling@rjl.se

Sista ansökningsdag är 21 aug 2022. Välkommen med din ansökan!

Intervjuer planeras förmiddagen 5 september samt eftermiddagen 6 september. Plats Werket i Jönköping.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurs- och konferenssamordnare Tillbaka till lediga jobb