Producent

Kulturhuset Spira, Smålands musik och teater, Jönköping

Nu söker vi en producent till Kulturhuset Spira i Jönköping. Du erbjuds en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker i september 2022 eller enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa sex månaders provanställning.

Dina arbetsuppgifter

Som producent ingår du i teamet av producenter och planeringssamordnare inom produktionsavdelningen. Producenten har det fulla administrativa och ekonomiska ansvaret att leda tilldelade produktioner. Du planerar, leder, stödjer och följer upp arbetet i enlighet med de mål som överenskommits med produktionschef och i nära samråd med våra konstnärliga chefer. I arbetet ingår bland annat produktionsplanering, budget- och prognosarbete och att upprätta och förhandla kontrakt. Som producent arbetar du både med Spiras egna produktioner i huset och på turné, liksom samarbetsprojekt och gästspel.

Vad vi söker och vad du får

Vi söker dig som är engagerad i att skapa goda förutsättningar för scenkonstverksamhet. Du har erfarenhet och/eller utbildning inom producentarbete för scenkonst och för att lyckas i rollen krävs insikt om och intresse för både den konstnärliga och administrativa produktionsprocessen. Du har god datorvana och är bekväm med att förhandla på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Att ha kunskap om de kollektivavtal som gäller inom scenkonstområdet är meriterande. Placeringsorten är Jönköping och vi ser det som en förutsättning att du är bosatt någonstans i vår region eller planerar att flytta hit. Eftersom att resor förekommer i tjänsten är körkort ett krav.

Då tjänsten innebär många kontakter med både interna och externa funktioner vill vi att du är en öppen och lösningsorienterad person som kan arbeta självständigt mot givna mål. En väl utvecklad samarbetsförmåga är en förutsättning eftersom arbetet innebär att driva produktioner framåt tillsammans med både tekniska, administrativa och konstnärliga avdelningar. Du är trygg i din roll, strukturerad och stresstålig. För dig är både detaljerna och helheten viktiga. Att arbeta på Kulturhuset Spira innebär att du får yrkeskunniga kollegor i en kreativ och mångfacetterad miljö med inriktning mot en tvärkonstnärlig repertoar.

Så här ansöker du

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

För ytterligare information eller frågor kring tjänsten går det bra att innan den 8 juli och efter den 15 augusti ta kontakt med:
Malin Brandeby, produktionschef
malin.brandeby@smot.se, 073-0446259
Rekryteringsarbetet tar en paus mellan den 8 juli och 15 augusti, återkoppling under denna period kan därför ta längre tid än vanligt. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Producent Tillbaka till lediga jobb