Nominera till folkhälsopriset 2018!

Kvinna tränar i maskin på ett gym.
Satu Lius är en av dem som tränar på Värnamo hälsocenter, som fick 2017 års folkhälsopris. Med hjälp av fysisk aktivitet på recept, FaR, har Satu blivit en van besökare i gymmet på Värnamo hälsocenter, där hälsokoordinator Ida Andersson ger henne tips om träningen. I bakgrunden Christina Lindh som också tränar på gymmet. Foto: Johan W Avby

Nu är det dags att nominera till 2018 års vinnare av folkhälsopriset!

Priset på 10 000 kronor delas ut till en person, arbetsplats, organisation eller förening i Jönköpings län som har gjort en viktig insats för att främja hälsa och förebygga sjukdom.

Förra året vann Värnamo hälsocenter, som har nått goda resultat i sitt arbete där invånare med risk för framtida ohälsa får ett individuellt stöd till bättre hälsa, utanför hälso- och sjukvårdens väggar. Vem tycker du ska vinna priset i år?
 
Lämna ditt förslag, eller ansök själv, senast 19 november 2018. Du skickar ditt förslag eller ansökan till regionen@rjl.se eller till Region Jönköpings län, Box 1024, 551 11 Jönköping. Bifoga en beskrivning av insatsen och en motivering samt kontaktuppgifter, både till dig som lämnar förslaget och till den som förslaget avser.

Relaterad information

Värnamo hälsocenter vill skapa nya vanor