Jobba på Bra Liv Rosenlund vårdcentral

Vårdcentralen är belägen i centrala Jönköping. Vi har patienter i alla åldrar, och många som besöker oss kommer ursprungligen från olika delar av världen, vilket skapar en mångkulturell miljö.

Hälsa i trygga händer

På Bra Liv Rosenlund vårdcentral har vi flera mottagningar och kan erbjuda allt från läkarmottagning, hjärtsjuksköterskemottagning till livsstilsmottagning. Vi har dessutom en välutbyggd verksamhet med bland annat arbetsterapi. Läs mer om vilket utbud- och vilka mottagningar och tjänster vi erbjuder. 

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare på Bra Liv Rosenlund vårdcentral får du möjligheten att arbeta i en flexibel miljö, där samarbete med kollegor och andra yrkeskategorier är en stor del av din vardag. Vårt mål är en bättre hälsa för alla.

Vår enda vinst - din hälsa

Cirka 10 500 personer har valt oss till sin vårdcentral.

Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investeringar och utbildningar som kommer dig tillgodo nästa gång du besöker oss.   

Miljön och en hållbar framtid

Vårt miljöarbete tar sitt avstamp i vardagen där såväl avfallssortering, resursbesparingar och en ansvarsfull förskrivning av läkemedel är viktiga faktorer för att agera hållbart.