Jobba på Bra Liv Habo vårdcentral

Bra Liv Habo vårdcentral är en välfungerande hälsofrämjande vårdcentral som erbjuder ett brett utbud av förebyggande hälso- och sjukvårdsinsatser, samlat under ett och samma tak.

Ungefär 10500 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte, alla pengar går tillbaka till verksamheten, de används för utveckling, investeringar och utbildningar för att vi hela tiden ska bli bättre.

Som medarbetar hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla Bra Liv Habo vårdcentral till en fortsatt attraktiv vårdcentral för personal och patienter. Personalen består av cirka 37 personer med olika kompetenser såsom undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, läkare, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, vårdadministratörer och kuratorer. Samverkan mellan yrkesgrupperna är en del av vardagen och du får en varierad arbetsmiljö där du träffar patienter i alla åldrar.

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Vårdcentralen ligger i Habo, en liten landsbygdskommun knappt 2 mil norr om Jönköping. Kommunen är vackert belägen på västra sidan av Vättern med stora möjligheter till idrott och friluftsliv. Här finns bra service för barnfamiljer med utbud av barnomsorg och skolor. Habo bjuder på det mesta, allt från ett aktivt centrum till närhet av skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Dessutom tar det inte många minuter till Jönköping för att uppleva den större staden. Närheten till Jönköping ger möjlighet att ta del av ett rikt kulturliv. 

Läs mer om att leva och bo i Habo kommun.
Habo kommun (Extern länk)