Jobba på Bra Liv Norrahammar vårdcentral

På Bra Liv Norrahammar vårdcentral är bemötande gentemot varandra och patienterna ständigt i fokus. Hos oss är alla välkomna och vi arbetar för att skapa ett utbud där det finns något för alla. Vi har bland annat satsat på "Prima Liv" - en mötesplats för seniorer i Tabergsdalen med fysiska aktiviteter och föreläsningar.

Cirka 11 200 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Som medarbetare hos oss är du med och driver utvecklingen för framtidens primärvård och tillsammans skapar vi ett mervärde för våra invånare. Du värdesätter mötet med människan, både med patienter och kollegor. Du får möjligheten att arbeta i ett team som består av 40 personer inom olika yrkeskategorier, där samarbete är en av våra grundstenar. 

Målsättningen är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet.

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra Liv

En attraktiv fritid

Norrahammar ligger cirka 15 km sydväst om Jönköping. I Jönköping finns närheten till Vättern, som är Sveriges näst största sjö. Vätternstranden ligger mitt i staden och bjuder in till bad, strandaktiviteter och härliga grillkvällar. Det finns en rik variation av olika typer av bostadsområden i och runt Jönköping och Huskvarna. Jönköping erbjuder även ett utbud av kultur- och föreningsliv. Här finns också högskolan med utbildningar och kurser för alla. Jönköpings vackra natur ligger nära och är väl värd att upplevas! Läs mer om att leva och bo i Jönköping på Jönköpings kommun. 
Jönköpings kommun (Extern länk) (Extern länk)