Jobba på Bra Liv Gislaved vårdcentral

Vårdcentralen finns belägen i de centrala delarna av Gislaved. Hos oss arbetar cirka 50 medarbetare som läkare, sjuksköterska, diabetessköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, rehabkoordinator, fotvårdsspecialist samt vårdadministratör. På en av våra filialer arbetar vårt psykosociala team. Vi kan erbjuda våra invånare ett brett utbud av tjänster och mottagningar.

Cirka 14 000 personer har valt oss eller en av våra filialer till sin vårdcentral.  Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Som medarbetare hos oss är du en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "Efter ett besök hos oss ska patienten lämna oss med en känsla av att ha blivit sedd, lyssnad till, professionellt behandlad och med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är.", vilket vi når genom att visa omtanke och respekt, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet.

Bra Liv Anderstorp vårdcentralsfilial

Vårdcentralsfilialen finns belägen i de centrala delarna av Anderstorp som har ca 5300 invånare. På filialen arbetar vårt psykosociala team, samt vissa dagar i veckan erbjuds hälsosamtal och besök till diabetessköterska.  

Bra Liv Hestra vårdcentralsfilial

På filialen i Hestra jobbar läkare och sjuksköterska ca två dagar i veckan för att kunna ta emot de patienter i och runt Hestra som har svårt att ta sig in till vårdcentralen i Gislaved.

Mer om att jobba hos oss inom Vårdcentralerna Bra liv

En attraktiv fritid

Här finns naturen nära inpå livet, med att stort antal sjöar och vidsträckta skogsområden där förutsättningarna är goda för jakt, fiske, golf, skidåkning och andra naturupplevelser.  I vår närhet har vi nationalparken Store Mosse,  Anderstorp som är känt för sin motorbana, där snabba bilar rusar fram och äventyrsberget Isaberg som erbjuder friluftsaktiviteter hela året. Vi har också nära till westernstaden High Chaparral.
Gislaveds kommun är en välmående landsortskommun med cirka 30 000 invånare.

Läs mer om att leva och bo i Gislaveds kommun
Gislaveds kommun (Extern länk)