Jobba på Bra Liv Reftele vårdcentralsfilial

Vårdcentralen är belägen i de centrala delarna av Reftele. Vi är en liten personlig landsbygdsvårdcentral, detta gör att vi kan skapa en personlig relation med våra patienter. Vi finns nära våra invånare och arbetar med stort fokus på våra patienters hälsa. För oss är det viktigt att erbjuda en vård som präglas av kvalitet och tillgänglighet. Vi kan erbjuda våra innevånare ett brett utbud av tjänster och mottagningar tack vare ett gott samarbete med närliggande vårdcentraler.

Cirka 2800 personer har valt oss till sin vårdcentral. Vår verksamhet bedrivs utan vinstsyfte. Alla pengar går tillbaka till verksamheten och används för utveckling, investering och utbildning för att vi hela tiden ska bli bättre. 

Arbetet på vårdcentralen präglas av teamarbete baserat på patientens behov. Som medarbetare hos oss är du en del av de offentligt drivna Vårdcentralerna Bra Liv som arbetar med målsättningen "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Vi fokuserar på att erbjuda lättillgänglig vård med kontinuitet och kvalitet som präglas av omtanke och helhet.

Att vara medarbetare hos oss

Som medarbetare på Bra Liv Reftele vårdcentral har du möjligheten att vara med och utveckla primärvården. Hos oss får du chansen att arbeta i ett lite sammansvetsat team där vi tillsammans bidrar till en arbetsmiljö som är kreativ, öppen och varm.
Mer om att jobba hos inom Vårdcentralerna Bra liv

En attraktiv fritid

Reftele är en kulturhistorisk lantbruksort som ligger mitt i ett öppet odlingslandskap med närhet till sjön Bolmen och naturreservatet Draven med ett rikt fågelliv.

Här finns naturen nära inpå livet, med att stort antal sjöar och vidsträckta skogsområden där förutsättningarna är goda för jakt, fiske, golf, skidåkning och andra naturupplevelser. I vår närhet har vi nationalparken Store Mosse, Anderstorp som är känt för sin motorbana, där snabba bilar rusar fram och äventyrsberget Isaberg som erbjuder friluftsaktiviteter hela året. Vi har också nära till westernstaden High Chaparall.

Gislaveds kommun är en välmående landsortskommun med ca. 30 000 innevånare.

Läs mer om att leva och bo i Gislaveds kommun.
Gislaveds kommun (Extern länk)