Möt panelen i Klimatpitchen

Möt panelen i Klimatpitchen

Profilbilder på panelen som kommer delta på klimatpitchen den 15 oktober 2024.
Panelen för klimatpitchen 2024. Från vänster, John Wibrand, Hanna Törnqvist, Matt Patterson, Katarina Bröms.

Årets upplaga av Klimatpitchen närmar sig. Fyra branschrepresentanter har fått i uppgift att ställa frågor till de 12 företag som är med och presenterar sina klimatsmarta bygglösningar.

– Om man är i bygg- och fastighetsbranschen borde man verkligen ta tillfället i akt och få en chans att lyssna på en uppsjö av spännande produkter och företag. Jag tänker att fastighetsägare, utvecklare, byggare, konsulter med flera borde vara med och lyssna, säger John Wibrand, HVAC Digital Director på Swegon.

Få hjälp med att navigera på marknaden

Klimatpitchen 2024 går av stapeln den 15 oktober på Elmia i Jönköping. Under dagen kommer du bli serverad ett smörgåsbord av nya klimatsmarta lösningar inom bygg – och fastighetsbranschen.

– Det är en utmaning att navigera på marknaden för nya klimatsmarta lösningar. Inom fastighetsbranschen finns det en tradition att gå på det beprövande samtidigt som nyfikenheten och behovet av nya lösningar är stort. Jag ser framemot att få lyssna till de som pitchar och få en känsla för vad deras produkt faktiskt kan göra för klimatet, säger Hanna Törnqvist, Vice VD och Hållbarhetsansvarig på Vätterhem.

Under Klimatpitchen får du möjlighet att lyssna på företag med innovativa lösningar, tjänster och produkter som kan hjälpa dig att sänka din verksamhets klimatavtryck. Samtliga produkter/lösningar som pitchas ska finnas tillgängliga på marknaden och ska ha testats i minst ett tidigare projekt. En panel bestående av branschrepresentanter kommer ställa relevanta frågor till företagen, panelen består av:

  • Hanna Törnqvist, Vice VD och Hållbarhetschef, Vätterhem
  • John Wibrand, HVAC Digital Director, Swegon
  • Matt Patterson, Kontorschef, Tengbom arkitekter
  • Katarina Bröms, VD, Södra Munksjön Utvecklings AB (SMUAB)

Vill du vara med och lyssna på Klimatpitchen?

Anmäl dig till Klimatpitchen 2024

Eventet genomförs i samarbete med nätverket CCC Jönköpings län och är delvis finansierat genom EU-medel. Eventet är kostnadsfritt att delta i.