HR-strateg med inriktning kompetensförsörjning

Centrala HR-funktionen

Vi söker

HR-strateg med inriktning kompetensförsörjning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som vill bidra till att regionen och våra arbetsplatser utmärks av en välfungerande kompetensförsörjning och en god och hälsofrämjande arbetsmiljö. Du ingår i funktionen HR på regionledningskontoret som svarar för övergripande ledning, stöd och uppföljning inom HR-området.

Det här får du arbeta med

Du arbetar på uppdrag av HR-direktören och är sakkunnig inom kompetensförsörjning som du har särskilt ansvar för. I dina arbetsuppgifter ingår även frågor som rör arbetsmiljö- och hälsa, lönebildning- och anställningsvillkor.

Som HR-strateg leder och medverkar du i utveckling och implementering av riktlinjer, processer och metoder. Du leder och genomför projekt och utredningsuppdrag samt gör analyser och uppföljningar.

Arbetet innebär att ständigt utveckla och förbättra arbetsprocesser, vara ett stöd till verksamheten och bidra till att utveckla regionens HR-arbete. Omvärldsbevakning ingår som en naturlig del i arbetet och bidrar till att säkerställa regionens position och konkurrenskraft som en attraktiv arbetsgivare.

HR på regionledningskontoret arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål, samtidigt som arbetet är självständigt och ansvarsfullt. Hos oss får du bidra med dina värdefulla kunskaper, samtidigt som du fortsätter lära och utvecklas i din yrkesroll.

I din roll samarbetar du även med HR-chefer, HR-konsulter, chefer och fackliga företrädare.

För att du ska trivas hos oss

Du har en högskoleutbildning inom personal- och arbetsliv eller annan adekvat högskoleutbildning. Du har erfarenhet av arbete med HR-frågor och har gärna arbetat med kompetensförsörjningsfrågor.

För att vara framgångsrik i rollen vill vi att du:

  • Är självgående och tar ansvar för arbetsuppgifter, strukturerar dina arbetssätt och driver processer
  • Kommunicerar muntligt och skriftligt på ett tydligt och pedagogiskt sätt, lyssnar och följer upp
  • Är serviceinriktad i bemötande, har intresse, vilja och förmåga att stödja och hjälpa andra
  • Är inriktad på samarbete, tar tillvara och använder den kraft som finns i ett ständigt förbättringsarbete

Så här gör du om du är intresserad

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta HR-direktör Anders Liif, 070-699 41 51. Du kan också kontakta någon av följande fackliga företrädare: Vision, Carina Einarsson Jonsson, 0703-42 43 98, SACO, Dirk Jonker, 010-242 28 35. Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som HR-strateg med inriktning kompetensförsörjning Tillbaka till lediga jobb