Tandsköterska bettfysiologi

Käkkirurgiska kliniken

Välkommen till en medarbetargrupp där du får möjlighet att arbeta delegerat tillsammans med ditt team. Hos oss får du också möjlighet till individuell kompetensutveckling och få ta stort ansvar i ditt uppdrag.

Varje år utreder vi cirka 600 patienter med bettfysiologiska frågeställningar. Forskningen hos oss har en markerat klinisk profil. Inom området bettfysiologi arbetar för närvarande totalt 8 personer. Vid käkkirurgiska kliniken arbetar cirka 60 personer och förutom bettfysiologi bedrivs även käkkirurgi, sjukhustandvård och odontologisk radiologi i lokalerna.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska med intresse för bettfysiologi. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet kring delegerat arbete inom tandvården samt har arbetat i journalsystemet T4. Även annan erfarenhet som kan tillgodogöras i syfte att åstadkomma ett högkvalitativt patientomhändertagande ser vi som positivt. Du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss får du en individuell kompetensutveckling och efter utbildning, egen patientbehandling inom ditt kompetensområde.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss assisterar du tandläkare och arbetar självständigt med delegerande behandlingsinsatser på avdelningens patienter. Du bemöter och behandlar patienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du ger rådgivning till patienter via telefon. Extern verksamhet, utbildningsinsatser och handledning förekommer också. Periodvis är du involverad i avdelningens kliniska forskning.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Ditt patientomhändertagande utmärker sig genom ditt empatiska och respektfulla förhållningssätt. Du lyssnar in patientens behov och anstränger dig för att tillgodose förväntningar. Genom att anpassa din kommunikation till situation och person når du fram med ditt budskap och lyckas göra skillnad. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom ett gott samarbete och flexibilitet där teamet står före jaget. Du har god självinsikt och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Utveckling är viktigt för dig och du tar ansvar för att både utveckla dig själv och tillsammans med dina kollegor utveckla kliniken. Du kommer med förbättringsförslag som stödjer verksamhetens mål och du bidrar med tankar och idéer på arbetsplatsträffarna. Ditt arbete planerar och organiserar du på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta övertandläkare Håkan Nilsson, 010-242 60 40, hakan.nilsson@rjl.se

Facklig kontaktperson för Vision är Ann Sveningsson, telefonnummer 010-244 21 70.

Sista ansökningsdag är 29 oktober. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Tandsköterska bettfysiologi Tillbaka till lediga jobb