Överläkare/Specialistläkare

Öron-, näs- och halskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Är du specialistläkare inom öron-, näs- och halssjukvård och vill vara med och bidra i vårt arbete? Välkommen till oss! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Du har möjlighet att välja var din basplacering kommer att vara. Tjänstgöring efter behov i Jönköping, Eksjö och Värnamo kommer ingå i ditt uppdrag.

Vi erbjuder dig

Vår klinik ligger idag i framkant vad det gäller poliklinisering, medicinska resultat och personcentrerade arbetssätt och du får bli en del i att fortsätta driva och utveckla detta arbete. Möjlighet till egen forskning är god och Region Jönköpings län har en egen aktiv forskningsorganisation, Futurum. Du kan läsa mer på deras hemsida här.

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår sedvanligt öron-, näs- och halsarbete med mottagning på sömnapné- och audionommottagning, akut jourverksamhet, avdelningsarbete, dagkirurgi och slutenvårdsoperationer.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är specialistläkare inom öron-, näs- och halssjukvård och vi ser gärna att du har ett intresse för och erfarenhet av öronkirurgi och/eller audiologi. Vår verksamhet bedrivs över hela regionen och därför är det viktigt för oss att du är flexibel och har en positiv inställning till ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med andra, samtidigt som du själv kan ta egna initiativ och strukturera upp ditt arbete.

Då tjänstgöring i Eksjö och Värnamo förekommer är körkort ett krav.

Detta värderar vi högt

Hos oss är det viktigt med goda medicinska resultat, att ha ett personcentrerande arbetssätt men också forskning och möjlighet för våra medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Bozena Wicik Ros, telefon 010-242 17 78. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Filip Lundström, telefon 010-242 17 77.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/Specialistläkare Tillbaka till lediga jobb