Övertandläkare

Avdelningen för oral protetik

Odontologiska Institutionen är en av landets största utbildare av specialisttandläkare och här bedrivs utbildning inom åtta odontologiska specialiteter. Specialisttandvård utförs på patienter remitterade från offentlig och privat tandvård samt från sjukvården. Hos oss bedrivs forsknings- och utvecklingsarbeten där våra medarbetare är engagerade i olika projekt. Forskningen har främst en klinisk profil. På avdelningen behandlar vi patienter som har behov av specialisttandvård inom oral protetik. Vi svarar även för fortbildning av länets tandvårdspersonal, både inom Folktandvården och privattandvården.

Vi söker

Vi söker dig som är specialisttandläkare i oral protetik.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Du arbetar med kliniskt omhändertagande av remisspatienter samt konsultationer och kursgivning för allmäntandvården. Du är delaktig i ST-utbildningar, både avseende klinisk handledning och teoretisk utbildning samt är engagerad i klinikens forskningsprojekt.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en prestigelös person med ett stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Du är med och bidrar till klinikens utveckling så att vi tillsammans kan ge patienten bästa möjliga tandvård. Du värdesätter gott samarbete och tar ansvar för att både ta emot och ge feedback.

Som tandläkare är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten i mötet med patienter. Du ser alltid till patientens bästa och anstränger dig för att hitta de bästa lösningarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och tillsammans delar vi Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta övertandläkare Catharina Göthberg, ämnesansvarig oral protetik, 010-242 46 14.

Kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010- 242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 31 januari 2018. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Övertandläkare Tillbaka till lediga jobb