Sommarjobb Audionom

Öron- näs- och halsmottagningen, Region Jönköpings län

Sommarjobb 2018, vill du bli en av oss?

Vi söker

Vi söker audionomer till vår klinik under sommaren och hoppas på din ansökan! Vi är angelägna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss. Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder sommarvikariat under perioden juni – augusti. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Arbetet innebär diagnostik till vuxna individer i olika åldrar. Vi arbetar i Audit base mätmodul.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad audionom eller audionomstudent med avslutad termin 4. Du ska ha godkänd kurs i mätdiagnostik. Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i ditt arbete. Vi söker dig som har god kommunikationsförmåga och goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Ange i din ansökan vilken ort som du i första hand är intresserad av att arbeta på. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Ann-Charlott Carlstein, telefon 036-32 17 25. Facklig företrädare för SRAT är Stefan Lundå, telefon 036-32 17 27.

Sista ansökningsdag är den 2018-03-11. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sommarjobb Audionom Tillbaka till lediga jobb