Vårdadministratör

Kvinnoklinikens mottagning, Värnamo sjukhus

Vill du vara med och utveckla kvinnokliniken i Värnamo? Då är du välkommen till oss! Vi har en stark teamkänsla med högt i tak, där alla medarbetares insats värderas högt.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och som vill börja arbeta i vårt härliga team!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du har möjlighet att tillträda tjänsten i början av maj, eller enligt överenskommelse.

Om du är intresserad av att få veta mer om de förmåner du erbjuds när du arbetar hos oss kan du gärna läsa mer här.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av medicinsk dokumentation i journalsystemen Cosmic och Obstetrix, registrering i register samt övriga administrativa uppgifter. Du har som vårdadministratör en viktig roll i klinikens kvalitets- och utvecklingsarbeten där du kommer att medverka i olika processer för att driva detta arbete framåt. Som vårdadministratör kommer du att arbeta nära vården och samarbeta mycket med sköterskor och läkare.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör, gärna med kodningsutbildning och tidigare erfarenhet av våra journalsystem. Du har gärna ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbeten. Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete, trivs att samarbeta med andra och är självgående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kodningsutbildning, intresse av förbättringsarbete samt tidigare erfarenhet av våra system är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Mette Malmgård, 010-2447303. Fackligt representant för Vision är Maria Johansson, 010-2447348. Sista ansökningsdag är den 15 mars 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb