Vårdadministratör

Kirurgkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu går Kerstin i pension och vi söker därför ny medarbetare till oss på kirurgkliniken. Är du en fena på administration med känsla för service, då är du den vi söker!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Meriterande är kodningsutbildning, IT-kunskap och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Du får ett stimulerande och omväxlande arbete där din insats är en viktig del i vårdprocessen. Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper på kirurgkliniken kombinerat med självständiga arbetsuppgifter. Du arbetar inom kontorstid men har möjlighet att påverka och styra din egen arbetstid (mellan 06.00-18.00).

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör hos oss kommer du att arbeta med omväxlande vårdadministrativa arbetsuppgifter, journalskrivning sluten- och öppenvård samt operationer, IT, standardiserade vårdförlopp, kvalitetsregister och övriga administrativa uppgifter inom öppen- och slutenvård. Arbetet utförs till största del i Cosmic. Du kommer även att ha möjlighet att delta i process- och förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang, flexibilitet, servicetänkande och ett gott bemötande. Du har ett professionellt arbetssätt och har lätt för att organisera ditt arbete. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du tar eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift. Kodningsutbildning och goda IT-kunskaper är meriterande.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kontakta administrativ enhetschef Anna-Lena Josefsson, tfn: 010-243 53 45. Facklig företrädare för Vision är Helen Lööw, tfn: 010-243 73 64. Sista ansökningsdag är den 22/4. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb