Specialistsjuksköterska barn

Barnhälsovården i Aneby

Är du lockad av att göra skillnad för folkhälsan? Nu söker vi dig som har ett stort intresse av förebyggande hälsoarbete med fokus på det bästa för familjen.

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar alternativt distriktssköterska, till barnhälsovården i Aneby. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på deltid, 50%, med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Varierande och utvecklande arbete Berikande möten med människor från olika kulturer Fantastiska kollegor Kontinuerlig kompetensutveckling Arbete på familjecentral med andra professioner

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som BVC-sköterska består dina arbetsuppgifter av ett omfattande hälso- och preventionsarbete bland barn i åldern 0-6 år. Du kommer att arbeta efter barnhälsovårdsprogrammet som är inriktat på bland annat vaccinationer, levnadsvanor och tidig upptäckt. Detta innebär både egna mottagningar och att leda föräldragrupper. I begreppet familjecentral ingår att man i teamet skall se till hela familjens behov av råd och stöd. Arbetet innebär att du tar mycket egna initiativ och eget ansvar. Inom enheten arbetar vi ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbeten där alla ska vara delaktiga.

För att du ska trivas hos oss

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar alternativt distriktssjuksköterska. Som person är det viktigt att du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och besitter god förmåga att lyssna och kommunicera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få ett bra bemötande, känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för.

Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i vårt län.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna vårdenhetschef Eva Waerme, 010-243 56 32. Facklig representant för vårdförbundet är Eva Janson, 010-243 21 81.

Sista ansökningsdag är den 29 april 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska barn Tillbaka till lediga jobb