Djurvårdare för en dag

Kollage bestående av fyra bilder. Bilden längst upp till vänster visar en närbild på en pojke och en boaorm på pojkens axlar. Bilden längst upp till vänster visar en närbild på en flicka som gosar med en kanin. Bilden längst ner till höger visar en ödla, en skäggagam, som två flickor håller i och studerar och känner på. Bilden längst ner till höger visar en närbild på en flicka och en killing.

Funderar du på att plugga naturbruksprogrammet inriktning djurvård? DJURVÅRDARE FÖR EN DAG är i så fall ett perfekt tillfälle för dig att få vara med våra instruktörer och sällskapsdjur på Tenhults naturbruksgymnasium under en dag.

OBS! Med anledning av corona pandemin har vi beslutat att ställa in vår sista omgång för detta läsår. Vi hoppas kunna komma igång igen till hösten 2020. 

Djurvårdare för en dag

Djurvårdare för en dag vänder sig till dig som går i årskurs 7, 8 eller 9 och som älskar djur. Under en dag får du möjlighet att prova på lite av varje inom djurvård. På skolans djurvårdsinriktning möter du en mängd olika djur allt från ormar, ödlor, sköldpaddor, fiskar och fåglar till kaniner, hamstrar, marsvin, råttor, getter och får. Våra instruktörer guidar dig runt i skolans smådjurstallar och tillsammans med andra intresserade ungdomar får du prova på en massa spännande saker och lära dig mer om djuren som bor här.

Datum 2020/2021 

Under läsåret 2020/2021 har vi planerat in följande datum, men med anledning av corona pandemin kan dessa tillfällen komma att ändras eller ställas in med kort varsel.

Aktiviteten är kostnadsfri och förlagd till skolloven. Antal deltagare är begränsat. 

DatumTidSista anmälningsdag

29 oktober 2020

09:00–15:00

21 oktober

7 april 2021

09:00–15:00

30 mars

15 juni 2021

09:00–15:00

31 maj

Samling och avslutning

Samling i stora gula huset vid djurvården på Tenhults naturbruksgymnasium klockan 09.00. Avslutning på samma ställe klockan 15.00.

OBS! Ta med bra kläder för alla väder och oömma skor.

Anmälan

För att anmäla dig till DJURVÅRDARE FÖR EN DAG fyller du i nedan formulär eller kontaktar oss på telefon 010-242 68 00. Vi återkommer inom några dagar och bekräftar din plats på den e-postadress du uppger längst ner i din anmälan!

Aktiviteten vänder sig i första hand till dig som inte deltagit i "Djurvårdare för en dag" vid något annat tillfälle. Naturligtvis är även du som varit med tidigare välkommen att anmäla dig, men hamnar då på reservlistan och får invänta besked till senare.  

*Välj det datum som du vill anmäla dig till
OBS! NÄR DU FYLLT I FORMULÄRET OCH TRYCKT PÅ SÄND, SKROLLA NER PÅ SIDAN IGEN FÖR ATT SE SÅ ATT FORMULÄRET ÄR RÄTT IFYLLT OCH SKICKATS IVÄG