Kurator

BUP Höglandet

Välkommen att söka en tjänst på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö! Tillsammans arbetar vi för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri, barnhabilitering, vuxenpsykiatri eller inom socialtjänstens barn- och ungdomsenheter. Psykoterapeutisk vidareutbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett viktigt och varierande arbete där du ingår i ett team med engagerade och kompetenta kollegor från olika professioner. Som medarbetare på vår mottagning får du en introduktion som anpassas efter dina erfarenheter. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling med goda förutsättningar till utbildning och handledning.

Det här får du arbeta med

Som kurator på vår mottagning ansvarar du för mottagningens psykosociala kompetens. Du deltar i barn- och ungdomspsykiatriskt arbete och i att utföra utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. Arbetet sker i team, som förutom kurator, består av läkare, psykolog, sjuksköterska och arbetsterapeut. I arbetet ingår även konsultation till andra vårdgivare och verksamheter.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för, och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete och ett gott bemötande i alla situationer. En känsla för god service och ett positivt förhållningssätt ger förutsättningar för ett bra arbetsklimat och goda resultat av mottagningens arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Anna Jonsson, tfn: 010-243 36 46. Facklig företrädare SACO Jan Strandh 010-243 56 93. Urval sker löpande så ansök snarast om du är intresserad. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kurator Tillbaka till lediga jobb