Psykolog

Vetlanda psykiatriska öppenvårdsmottagning

Välkommen att bli en ny medarbetare i vårt team på Vetlanda psykiatriska öppenvårdsmottagning!

Vi söker

Dig som är legitimerad psykolog eller dig som vill göra din PTP-tjänst hos oss. Meriterande är erfarenhet av specialistpsykiatri.

Vi erbjuder dig

En utvecklande tjänst med goda möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du behöver ha körkort.

Det här får du arbeta med

Du genomför psykologiska utredningar och psykoterapeutiska behandlingar och samverkar med läkare och övriga professioner på enheten. Intresse för forskning inom arbetsområdet och att arbeta för verksamhetsutveckling av mottagningens arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett professionellt förhållningssätt, är lugn och trygg som person. Ditt arbete präglas av struktur och tydlighet där du driver ditt arbete på ett självständigt sätt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och kan anpassa ditt arbete till ändrade förhållanden.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära samarbete med ett gott bemötande i alla situationer. Samarbete är en viktig del på mottagningen där vi stödjer varandra och tar tillvara på varandras kompetens.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Joacim Hägglöf, tfn 010-243 23 34 eller biträdande enhetschef Ann-Kristin Karlsson, tfn 010-243 23 25. Facklig företrädare för SACO är Jan Strandh 010-243 56 93. Rekrytering och urval sker löpande så vänta därför inte med din ansökan. Varmt välkommen att söka tjänsten! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb