Servicepersonal

Närservice, Värnamo

Är du en person som vill arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka tjänsten som servicepersonal till vår poolverksamhet inom Närservice!

Vi söker

Arbetet i vår pool innebär varierande arbetsuppgifter då du och dina medarbetare utför städ på vårdcentraler och folktandvården i Gislavedsområdet samt på avdelningar vid Värnamo sjukhus vid sjuk- och semesterfrånvaro. Det kan även förekomma bygg- och storstäd. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag med start klockan 06:00.

För att du ska trivas med dina arbetsuppgifter

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du ha en god förmåga att samarbeta med andra, både inom Närservice och andra enheter/avdelningar. Då du kommer att arbeta på olika områden behöver du vara tydlig i din kommunikation, vara serviceinriktad och ha god förmåga att själv strukturera ditt arbete.

Vi ser att du som söker är noggrann med kvalitén på ditt arbete, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ett lugn i stressiga situationer. Har du tidigare erfarenhet av städ så är detta meriterande.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. B-körkort och datavana är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete med varierande arbetsuppgifter då den enda dagen oftast inte är den andra lik. Du kommer få arbeta både individuellt och i team.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare Britt-Marie Persson, tfn 010-244 71 59. Facklig företrädare för Kommunal är Eva Jörnfjord, tfn 0370-69 71 60. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, sista ansökningsdag är 2017-08-25. Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb