Distriktsläkare

Nässjö vårdcentral

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin, har goda kunskaper i svenska och körkort och som vill anta utmaningen och vara med och utveckla Nässjö Vårdcentral!

Vi erbjuder dig

Att arbeta hos oss innebär utvecklingsmöjligheter och ett självständigt och stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara, utvecklas och utmanas! Tjänsten är tillsvidare och det finns möjlighet att anpassa tjänstgöringsgrad och startdatum enligt önskemål.

Som specialistläkare hos oss erbjuds du stimulerande arbetsuppgifter i ett härligt team som tillsammans arbetar för att ge våra patienter bästa möjliga vård, hög tillgänglighet och ett gott bemötande. Hos oss på Nässjö vårdcentral blir du en del av en dynamisk miljö där vi arbetar i team och med närhet till Nässjö Utbildningscentrum som ligger i samma lokaler.

Utifrån ditt eget intresse inom ramen för uppdraget finns möjligheter att delta i aktiviteter på Nässjö utbildningscentrum, arbeta med projekt och med utvecklingsarbeten. Just nu är vi inne i ett spännande skede när vi arbetar aktivt med triagering, webbtidbokning och finns även med i Bra Liv Nära, Bra livs e-baserade läkartjänster.

Hos oss får du individuell kompetensutveckling, men även möjlighet att delta i gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Bra Livs övriga läkare. Samverkan med Futurum, Regionens forskningsenhet, och Qulturum, Regionens utvecklingsenhet, gör att det även finns möjligheter att bedriva forskning eller att utvecklas mot en framtida ledarroll.

Det här får du arbeta med

Arbetet som specialistläkare innebär läkarmottagning med patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation och primärvårdsjour. Handledning av utbildningsläkare ingår också som en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är lugn, trygg och tillmötesgående med god självinsikt. För att du ska lyckas i din roll som specialistläkare har du ett genuint intresse för att arbeta, och för att samarbeta, med andra människor där du i din kommunikation är tydlig, lyhörd och säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla parter. Vidare ser vi att du har ett flexibelt förhållningssätt där du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och där du ser förändringar som en spännande möjlighet till ständiga förbättringar och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Hos oss är ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar viktiga och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Göran Runesson, tfn 010-2433025 eller mobil 076-723 48 10 eller vårdenhetschef Åsa Fast, tfn 0380-55 31 72 eller mobil 072-243 18 51. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Axel Peterson, tfn 036-32 39 31. Sista ansökningsdag är den 24/9. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb