AT-studierektor för AT-läkare primärvård vid Värnamo sjukhus

Futurum

Vi söker

Futurum söker en AT-studierektor primärvård för AT-läkare vid Värnamo sjukhus och vi söker dig som har inställningen att våra AT-läkare är en mycket viktig rekryteringsbas och våra framtida distriktsläkare.

Uppdraget som studierektor är ett tidsbegränsat förordnande på fyra år, med möjlighet till förlängning. Studierektorskapet utgör en del av din grundanställning. Uppdraget gäller primärvård vid Värnamo sjukhus och är på 10 %.

Det här får du arbeta med

Du är ett stöd till AT-läkargruppen och handledarna. Du ansvarar för verksamhetsrelaterade utbildningsfrågor i nära dialog med verksamhets- och områdeschefer. Du ansvarar för länsgemensamma utbildningsfrågor tillsammans med övriga studierektorer och under Futurums ledning. Du arbetar tillsammans med AT-chef och HR för att kvalitetssäkra och utveckla AT-läkarnas utbildning. Som studierektor har du både en strategisk och en operativ roll i planering, utveckling och kvalitetsuppföljning av läkarnas utbildning. Du arrangerar utbildningsaktiviteter för AT-läkare och handledare.

Detta värderar vi högt

Vi söker en studierektor som:

  • Är specialistläkare eller ST-läkare i slutet av sin utbildning.
  • Har verksamheten och AT-läkarna i fokus och är utvecklingsinriktad, engagerad och drivande.
  • Har intresse för och gärna erfarenhet av arbete med utbildning och handledning av AT-läkare.
  • Har förmåga att följa upp och säkerställa att utbildningen genomförs med god kvalitet.
  • Har förmåga att bidra till hela organisationens kontinuerliga utveckling.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 30 september 2017. Välkommen med din ansökan. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Raymond Lenrick, ledare för studierektorsorganisationen, tfn 0722-47 89 10 eller Margaretha Stenmarker, biträdande verksamhetschef Futurum, tfn 0708-112476. Fackliga frågor Läkarförbundet Bengt Hultberg, tfn 036-32 28 84.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som AT-studierektor för AT-läkare primärvård vid Värnamo sjukhus Tillbaka till lediga jobb