Röntgensjuksköterska MR

Röntgen Värnamo

Vi söker

Dig, som tillsammans med oss vill utveckla vår nya MR-verksamhet! Under 2017-2018 bygger vi en helt ny MR-enhet med nya funktionella lokaler för patienter och personal. Verksamheten kommer att utökas med vår första 3 Tesla och vi kommer även installera en nya 1,5 Tesla. Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med erfarenhet från arbete med magnetkamera. Har du erfarenhet av både 1,5 och 3 Tesla är detta meriterande.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning där du får arbeta med våra nya kameror i våra nya lokaler. Vi kommer erbjuda en god arbetsmiljö där vi i skapandet av enheten har stort patient- och personalfokus. Förberedelserna för vår nya MR-enhet är påbörjade men vi ser gärna att teamet utökas och att vi kan få ta del av dina erfarenheter, idéer och förslag för att nå bästa resultat. Du kommer att arbeta i vårt MR-team men också vara en del av vårt fantastiska röntgenteam som består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer och chefer. Tillsammans skapar vi ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Just på vår arbetsplats har vi exempelvis erbjudit våra medarbetare kurs i mindfulness, introduktion i våra nya träningslokaler och besök hos sjukgymnast.

Det här får du arbeta med

Du kommer att tillsammans med befintlig personal utveckla vår nya MR-verksamhet som kommer att bestå av 1,5 Tesla och 3 Tesla. Under en övergångsperiod kommer även befintlig utrustning vara i drift. Möjlighet finns också att arbeta med andra modaliteter samt att arbeta jourtid. En individuell introduktion kommer att planeras utifrån dina förutsättningar och behov. Du arbetar i team med övriga personalgrupper inom röntgenkliniken samt även med remittenter och vårdenheter. Finns intresse och rätt erfarenhet kan det även finnas möjlighet att bli sektionsledare.

För att du ska trivas hos oss

Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, lyhörd och tillmötesgående. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel, har ett stort säkerhetstänk och god samarbetsförmåga. Du är en engagerad och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen med dina frågor till områdeschefer Pernilla Jansson 010 - 244 76 11. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen 010 - 2447938. Vi ser framemot din ansökan senast den 22 september. Urval kommer ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska MR Tillbaka till lediga jobb