Barnmorska

Kvinnokliniken Ungdomsmottagningen Jönköping

Ungdomsmottagningarna i Regionen befinner sig i ett utvecklingsskede. Ungdomsmottagningen i Jönköping har fått uppdraget, att som projekt under ett år, starta en virtuell mottagning för hela Jönköpings län.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och vill arbeta som barnmorska på Ungdomsmottagningen under ett år för att ersätta ordinarie personal som ska arbeta i projektet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att arbeta med ungdomar i åldrarna 13 till 21 år och möta deras frågor om sexualitet, kroppsutveckling, relationer och psykisk hälsa. Du får arbeta med att stärka ungdomar i att hantera sin sexualitet, respektera sig själva och sin omgivning med utgångspunkt från deras sociala och kulturella bakgrund. Besöken bygger på frivillighet och det är i huvudsak ungdomarna själva som söker sig till mottagningen. Vi har ett tvärprofessionellt arbetssätt med en jämn resursfördelning mellan medicinsk och psykosocial personal.

Det här får du arbeta med

Du får arbeta med att förebygga oönskade graviditeter, förhindra uppkomst och spridning av sexuellt överförbara sjukdomar. Du kommer också ta emot grupper, eller göra besök på skolor eller andra verksamheter för att informera om ungdomsmottagningens arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och tycker om att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa enhetschef Anette Magnusson, tfn 010-242 98 82. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Persson 010-242 14 27

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 170930. Vi behandlar ansökningarna löpande

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb