Specialistsjuksköterska intensivvård

Intensivvårdsavdelningen, Operations- och Intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med tjänstgöring så väl dag som natt. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska innebär en spännande kombination av omvårdnad och teknologi. Du befinner dig i händelsernas centrum som en viktig kugge i ett team där olika professioner jobbar tillsammans för patientens bästa. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. Kompetensutveckling får du på våra kompetensutvecklingsdagar, K-dagar ca var 6:e vecka och på avdelningens klinikinterna utbildningstillfällen. Vi bedriver också utvecklingsarbeten inom nästan alla våra områden inom intensivvården.

Det här får du arbeta med

Som intensivvårdssjuksköterska är du den som formellt och praktiskt ansvarar för den mest kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Vården pågår med samma intensitet dygnets alla timmar. Du arbetar självständigt inom ramen för ordinationer och delegeringar med uppgifter av stor variation. Vi strävar efter en personcentrerad vård där en viktig del i din yrkesutövning är att möta patienten och närstående med information och trygghet. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset så som vid hjärtstillestånd, vid trauma och med mobila intensivvårdsgruppens uppdrag. Dessutom deltar du i det fortlöpande kvalitetssäkringsarbetet. Region Jönköping för digitala journaler genom dokumentationssystemet Metavision.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du har god förmåga att arbeta självständigt och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att göra bedömningar och prioriteringar i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Är du intresserad är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Agneta Dahlgren, tel. 036-32 13 78, vårdenhetschef Siv Andersson, tel. 036-32 29 57 eller vårdenhetschef Eric Samuelsson, tel. 036-32 13 93. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Monica Lindberg, 036-32 13 61 och Viktoria Edvinsson, 036-32 29 50.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska intensivvård Tillbaka till lediga jobb