ST-läkare

Gislaveds vårdcentral

Brinner du för primärvård? Vill du arbeta med allmänmedicin på en vårdcentral med fräscha lokaler och god arbetsmiljö? Då är du välkommen att söka som ST-läkare hos oss!

Vi söker

ST-läkare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du ska ha svensk legitimation och behärska det svenska språket på C1-nivå. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. På vårdcentralen finns specialister inom allmänmedicin med god kompetens och erfarenhet av handledning.

Samarbetet mellan olika yrkeskategorier är välfungerande och en framgångsfaktor för att ge en god och säker vård för våra invånare. Gislaveds vårdcentral har ett nära samarbete med Anderstorps vårdcentral så möjlighet finns att dela arbetstiden mellan en mindre och en större vårdcentral.

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling, men även gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.

För att du ska trivas hos oss

Vi vill att du har ett intresse av att vara med i utveckling av verksamheten för att patienten ska välja oss och trivas på vår vårdcentral. För oss är det viktigt att du har ett gott bemötande mot både medarbetare och patienter. Tjänsten kräver att du snabbt kan ändra förhållningssätt när förutsättningarna förändras.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Gordana Jakupovic tfn 010 - 244 20 22. Facklig företrädare för läkarförbundet Axel Petersson, tel. 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är den 29:onde oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb