Specialistläkare allmänmedicin/geriatrik

Gislaved/Anderstorps vårdcentraler

Vill du vara med och utveckla primärvården i Gislaved/Anderstorp? Då söker vi dig!

Vi söker

Specialistläkare i allmänmedicin,geriatrik eller annan lämplig specialistkompetens för tillsvidareanställning som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka våra vårdcentraler. Gislaveds vårdcentral finns belägen i fräscha nya lokaler som är välanpassade till vår verksamhet. I Anderstorp finns den mindre vårdcentralens fördelar med närhet och personlighet. Placering kan bli antingen i Gislaved eller Anderstorp enligt dina önskemål. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Som specialistläkare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande tjänst. Arbetet på vårdcentralen innebär både planerade och oplanerade patientbesök och i arbetet ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring på jourcentral.

Vi vill ta vara på din kompetens och möjlighet finns att utforma tjänsten enligt individuella önskemål.

Möjlighet finns till individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller en framtida ledarroll.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin,geriatrik eller annan lämplig specialistkompetens. Arbetsuppgifterna kräver att du som söker har goda kunskaper i svenska och körkort är ett krav.

Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du tar lätt till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Gordana Jakupovic tfn 010 - 244 20 22. Facklig företrädare för läkarförbundet Axel Petersson, tel. 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare allmänmedicin/geriatrik Tillbaka till lediga jobb