Sjuksköterska, dag

Medicin- och geriatrikkliniken, vårdenhet, Värnamo sjukhus

Vill du jobba på en välplanerad och toppmodern enhet med inriktning mot olika specialiteter, till exempel stroke och kardiologi? Vara tillsammans med erfarna kollegor med stort engagemang? Arbeta med patienten i fokus och ha kul på jobbet? Det kan bli möjligt på medicin- och geriatrikkliniken på Värnamo sjukhus!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Du får en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Inom Region Jönköpings län erbjuds ett nytt, fördjupat introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor. Det innehåller föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym.

Det finns stora möjligheter för kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats tycker vi också att det är viktigt att vi har roligt tillsammans.

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje enhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att får du planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård.

Omfattning

Vi söker en sjuksköterska till en tjänst med tillsvidareanställning, dag-, kvälls- och helgarbete. Heltid, men annan omfattning kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Fast schema. Du arbetar två av fem helger med en veckoarbetstid på 38 timmar och 15 minuter per vecka.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Malin Sandholst, tel 010-244 75 61, eller vårdenhetschef Karin Johansson, tel 010-244 75 57. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, tel 036-32 15 98. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Eftersom urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 10 januari 2018. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska, dag Tillbaka till lediga jobb