Överläkare/specialistläkare geriatrik

Geriatriska kliniken på Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Med en växande äldre befolkning och ett fokus på de äldres hälsa kommer Region Jönköpings län att satsa på framtidens geriatrik. Du kommer att vara med och bygga upp ett ”kompetenscentrum för geriatrik” med målsättningen att hitta nya arbetssätt för att tillgodose de äldres hälsa och sjukdom.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik, allmänmedicin eller invärtesmedicin. Vi har ett stort engagemang för äldre och du kommer att vara en viktig del i vårt team där olika yrkeskategorier ingår runt patienten. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

På geriatriska kliniken erbjuder vi dig ett varierande och engagerande arbete med en trevlig läkargrupp. Med ett personcentrerat arbetssätt sätter vi patientens berättelse, behov och delaktighet i fokus. Du erbjuds en anpassad introduktion med utgångspunkt i dina erfarenheter. Som anställd inom Region Jönköpings län finns förmåner att utnyttja. Förutom en träningsanläggning finns det också andra personalaktiviteter i form av resor, utflykter etcetera.

Det här får du arbeta med

Arbetet som specialistläkare hos oss innebär främst arbete med att säkra den medicinska kompetensen kring den äldre patienten. En stor och viktig del av ditt arbete är handledning av läkare under utbildning. Du varierar arbetet mellan vårdavdelning och öppenvårdsverksamhet. Beredskapsjour på kliniken ingår i tjänsten. Du tar en tydlig roll i teamarbete samt utvecklings- och förbättringsarbete på kliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i geriatrik alternativt allmänmedicin eller invärtesmedicin med ett genuint intresse för den äldre patienten. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet inom geriatrik eller mobila team och/eller geriatriska mottagningar. Du är engagerad i ditt arbete, skapar kontakter och underhåller relationer med patienter, anhöriga, kollegor och andra samverkanspartners. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och ser ett värde i att fungera som en kunskapsresurs för andra. Vi ser också gärna att du har ett stort intresse av att utveckla och förbättra verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värnar om den multisjuka äldre patienten genom ett personcentrerat och teambaserat arbetssätt. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Indira Liesto, 010-242 69 24. Facklig företrädare är ST-läkare Helene Starby, 010-242 63 85. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 1 november 2017.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare geriatrik Tillbaka till lediga jobb