Bilförare

Länstransporter

Är du en person som vill arbeta extra med människor och service på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som bil-/bussförare till våra sjukresebussar.

Vi söker

Vi på länstransporter söker nu flera timvikarier som med kort varsel kan tjänstgöra som bil-/bussförare inom sjukresor. Arbetet utförs enligt schema i en personbilsregistrerad sjukresebuss med totalvikt under 3,5 ton (körkortsbehörighet B). Har du högre körkortsbehörigheter, taxiförarlegitimation och förarcertifikat serviceresor är det meriterande.

Vi erbjuder dig

Arbetet innebär att köra serviceresor på uppdrag åt Jönköpings Länstrafik. Du erbjuds ett stimulerande tidsbegränsat arbete med hög servicegrad i en god arbetsmiljö. Tjänsterna tillträds vid behov och innebär timanställning med tjänstgöring efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter som bil-/bussförare till våra sjukresebussar kommer innefatta mycket kontakt med människor då du kör patienter till och från sjukhus, vårdcentraler och övriga vårdinrättningar. Du ska kunna hantera rollator, rullstol, trappklättrare och bår för liggande patienter. Arbetet utförs främst inom Jönköpings län med tjänstgöring över länsgränserna förekommer också.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du som person glad, positiv, självgående, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är strukturerad, serviceinriktad, har förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra. Du ska minst ha körkortsbehörighet B. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta områdeschef Jonas Milton på telefon 010-242 11 10, jonas.milton@rjl.se eller transportchef Conny Danielsson på telefon 010-242 11 20, conny.danielsson@rjl.se. Välkommen att söka jobbet via länken nedan senast den 20 november.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Bilförare Tillbaka till lediga jobb