Undersköterska

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo sjukhus

Operations- och intensivvårdskliniken på Värnamo sjukhus omfattar operationscentralen, anestesienheten, steriltekniska enheten, intensivvårdsavdelningen, hjärtintensivvårdsavdelningen och smärtenheten. I september 2017 flyttade vi in i nybyggda lokaler. Vi är en trivsam klinik i utveckling!

Vi erbjuder dig

En av våra medarbetare kommer att gå i pension efter många år på enheten och en annan av våra medarbetare har sökt en utbildning och nu söker vi dig som vill arbeta hos oss! Vi erbjuder en tillsvidareanställning enligt överenskommelse och ett vikariat med tillträde i början av januari eller enligt överenskommelse och till och med 31 augusti, eventuellt med möjlighet till förlängning.

Det här får du arbeta med

Huvudarbetsuppgiften är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I det ingår att bistå operations- och anestesisjuksköterskan under ingreppet, förbereda operationssalen gemensamt med sjuksköterskorna och efter genomfört ingrepp avsluta och förbereda salen för nästa patient. Du ska bland annat assistera vid uppkoppling av all medicinsk apparatur, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp, ta emot patienter i receptionen till operationsenheten med mera.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från operationsavdelning och/eller erfarenhet från vårdavdelning inom somatisk vård. Du trivs med att den ena dagen på jobbet inte är den andra lik. Du måste kunna bemöta patienten på ett sådant sätt att patienten känner sig trygg under ingreppet. Ett rutiningrepp kan snabbt förändras till en akut situation, vilket ställer krav på att snabbt kunna ställa om till ändrade omständigheter. Du behöver kunna behålla ditt lugn, vara stabil och kontrollerad i pressade situationer. Det är också viktigt att du kan arbeta bra tillsammans med andra människor och se din roll i arbetsgruppen.

Detta värderar vi högt

Vi lägger stor vikt vid att alla är involverade i verksamheten, samt att allas åsikt förs fram på lika villkor. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt där vi har möjlighet att fokusera på en patient åt gången. En god upplevelse för patienten i en svår situation är vårt fokus.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten, kontakta vårdenhetschef Bodil Kjellander, telefon 010-244 74 37. Facklig företrädare för Kommunal är Iréne Johansson, tfn 010-244 73 61. Sista ansökningsdag är den 24 oktober. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb