Legitimerad sjuksköterska

BUP, Nässjö

Välkommen att söka en tjänst på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö! Tillsammans arbetar vi för att vara en mottagning som ger psykiatrisk specialistvård av hög kvalitet.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård eller inom barn och ungdom är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn eller inom psykiatrisk vård. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med tillträde 1 januari 2018 eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ett viktigt och varierande arbete där du ingår i ett team med engagerade och kompetenta kollegor från olika professioner. Som medarbetare på vår mottagning får du en introduktion som anpassas efter dina erfarenheter. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling med goda förutsättningar till utbildning och handledning.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på vår mottagning bidrar du utifrån din profession till mottagningens teamarbete. Vi arbetar med utgångspunkt i barnets behov och ser barnet som en del i sitt sammanhang. I teamet deltar förutom sjuksköterska, också läkare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. I arbetet ingår även samverkan och konsultation med/till andra vårdgivare, verksamheter och myndigheter som utgör en del av barnets vardag och resurser. Telefonrådgivning är en del av återkommande arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Vi värnar om vår dagliga arbetsmiljö där arbete i team är en förutsättning för att vi ska kunna ge god vård till våra patienter samt ha en omsorg om varandra. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för, och strukturerar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar med patientnära arbete och ett gott bemötande i alla situationer. En känsla för god service och ett positivt förhållningssätt ger förutsättningar för ett bra arbetsklimat och goda resultat av mottagningens arbete. Mål: att ge psykiatrisk specialistvård av god kvalitet till barn och ungdomar under 18 år

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Anna Jonsson, tfn: 010-243 36 46. Facklig företrädare Vårdförbundet Agneta Eckerström, tfn: 010-243 56 50 (vårdavdelning). Urval sker löpande så ansök snarast om du är intresserad. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb