Legitimerade psykologer

Psykiatriska kliniken Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet. Du är legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet. Är du legitimerad psykoterapeut och/eller har specialistutbildning så är det positivt. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt ett vikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Det är goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor då flera finns placerade nära. Psykologerna har regelbunden handledning och yrkesträffar.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta självständigt med utredning och behandling av enskilda personer och/eller grupper. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av förutom psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

För att du ska trivas hos oss

Du har god självinsikt, är kreativ, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du arbetar strukturerat, ser helheten och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marianne Busk, tfn 010-2423008, 072-2340288. Facklig företrädare för SACO Matilda Öien tfn 010 - 242 56 51

Sista ansökningsdag är den 17 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerade psykologer Tillbaka till lediga jobb