Elingenjör

Regionfastigheter, Projektenheten, Jönköping

Vill du arbeta med intressanta bygg och installationsprojekt hos en trygg arbetsgivare? Välkommen med din ansökan.

Vi söker

Vi på Regionfastigheter inom Region Jönköpings län söker en Elingenjör som ska ansvara för el-entreprenader i byggprocesser. Du är utbildad högskoleingenjör med inriktning el-kraft eller likvärdigt. Du har minst 10 års erfarenhet från elkraftsförsörjning i komplexa anläggningar såsom sjukhus, datahallar eller liknande processindustri med högspännings, lågspännings, UPS och reservkraftsystem. Kunskap om entreprenadjuridik (AB04, ABT06, ABK09) och LOU (Lagen om offentlig upphandling) är meriterande. Arbetet innebär resor till våra fastigheter i hela länet, varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett utvecklande och inspirerande uppdrag där du i nära samarbeta med kunderna skapar bra miljöer för regionens medarbetare, patienter, elever och besökare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Regionfastigheters projektenhet ansvarar för om- och nybyggnation inom Region Jönköpings läns fastighetsbestånd. Som elingenjör ingår du i Projektenheten inom Regionfastigheter. Du arbetar med att skapa en säker elförsörjning för de verksamheter som bedrivs inom Region Jönköpings län. Om- och nybyggnationer sker till största del inom sjukvården, men kan även gälla folkhögskolor och naturbruksgymnasier. Du arbetar med kostnadskalkylering och kostnadsberäkningar och ansvarar för el-projektering samt uppföljning och kontroll under byggprocessen. Arbetet innebär också att du stödjer Förvaltarenheten och Fastighetstekniska enheten med utredningar och framtagande av handlingar. Du rapporterar till byggprojektchefen i projektenheten.

För att du ska trivas hos oss

Som elingenjör hos oss tar du ansvar för din uppgift och arbetar självständigt genom att ta initiativ, sätta igång aktiviteter och uppnå resultat och uppsatta mål. Du trivs med att arbeta med komplexa frågor och gärna tillsammans i team samtidigt som kommunicerar tydligt och säkerställer att budskap når fram. Vidare är du serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar strukturerat, är kvalitetsmedveten och noggrann.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Byggprojektchef Thomas Svärd, 010-242 51 64, thomas.svard@rjl.se. Facklig företrädare för Sveriges Ingenjörer är Sune Carlsson, 010-242 27 30. Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 2017-11-20.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Elingenjör Tillbaka till lediga jobb