Instruktör till djurvården

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker

En av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig och vi söker nu en vikarie. Anställningen avser deltid 60 % under perioden 2018-02-19 -- 2019-02-18. Kan komma att förlängas.

Dina arbetsuppgifter

Som instruktör på djurvården arbetar du tillsammans med annan instruktör och anläggningsansvarig med skötsel av sällskapsdjur samt anläggningar. Vidare handleder du elever i större eller mindre grupper. Du kommer att ingå i en verksamhet som omfattar ungefär 80 elever och ditt arbetslag består av lärare, instruktörer, anläggningsskötare samt en djur- och anläggningsansvarig förman.

Din kompetens

Du som söker tjänsten har en för uppdraget relevant utbildning och erfarenhet från arbete med liknande uppgifter. Du har god social kompetens och tycker om att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du känner och tar stort eget ansvar för arbetsuppgifter. Förmåga till struktur och noggrannhet är egenskaper som krävs för att klara arbetsuppgifterna på ett fullgott sätt.

Detta värderar vi högt vi

Du har erfarenhet av eller intresse för att undervisa i praktiska moment.

Så här gör du om du är intresserad

Uppgifter om anställningen lämnas av rektor Anna Rosén, tel 0102426804. Sista ansökningsdag är den 30 november. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Instruktör till djurvården Tillbaka till lediga jobb