Sjuksköterskor

Geriatrisk akutvårdsavdelning, Länssjukhuset Ryhov

Vill du arbeta hos oss och bli en del i vårt arbetslag?

Vi har ett stort engagemang för äldre och du kommer vara en viktig del i vårt team. Din kreativitet och nyfikenhet hjälper oss att utveckla verksamheten.

Vi söker

Just nu söker vi sjuksköterskor. Vi erbjuder vikariat till och med den 31 december 2018. Det finns möjligheter att påverka sysselsättningsgrad, om man vill arbeta dag, natt eller rotera. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Möjligheter till kompetensutveckling
  • Ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel
  • Individuell schemaplanering
  • Anpassad introduktion med utgångspunkt från dina erfarenheter
  • Inom Region Jönköpings län erbjuds nyutexaminerade sjuksköterskor ett fördjupat introduktionsprogram, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året
  • Friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym
  • Fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska planerar, leder och organiserar du omvårdnadsarbetet. Du har ett stort engagemang för äldre och du är en viktig del i vårt team där olika yrkeskategorier ingår runt patienten. Vi vill hela tiden förbättra vården och det finns goda möjligheter att utveckla din kompetens inom vård av äldre. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktigt del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är intresserad av att arbeta med äldre patienter som har en sammansatt sjukdomsbild och ibland med inslag av förvirring. Du trivs att arbeta i en miljö där det snabbt kan växla mellan akutsjukvård och en mer patientnära omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På geriatriska kliniken står alltid patientens behov i fokus. Med patientens behov i centrum ger vi bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Torbjörn Alvreten, 036-32 32 45. Facklig representant för Vårdförbundet är Johan Persson, 036-32 32 03.

Sista ansökningsdag är 26 november 2017

Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Sjuksköterskor Tillbaka till lediga jobb