Fysioterapeut/sjukgymnast

Vråens vårdcentral

Vi har nu behov av ytterligare en engagerad medarbetare med genuint intresse för sitt arbete, som vill hjälpa oss utveckla framtidens primärvård. Kan det vara dig vi söker?

Vi söker

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Annan sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat och spännande arbete med många kontaktytor
  • En chans till nära samarbete med flera andra yrkesgrupper på vårdcentralen
  • Ett välfungerande team med god arbetsmiljö
  • Regelbundna utbildningar och individuell kompetensutvecklingsplan.

Det här får du arbeta med

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete som ställer krav på både självständighet och samarbete. Du är vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten och möter patienter i alla åldrar med varierade behov. Vår målsättning är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser.

Om du har ett eget intresseområde finns det stora möjligheter att själv kunna påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. För att lyckas i din roll som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss ser vi gärna att du har ett intresse för smärtbehandling, PR-team och neurologi. Utbildning i OMT, OMI och McKenzie samt akupunktur är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information kring tjänsten kontakta biträdande verksamhetschef Maria Uhlmann, tfn 010- 244 83 03. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 036-32 44 64.

Sista ansökningsdag är den 26 november och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb