Tandhygienist

Tranås Folktandvård

På Tranås Folktandvård arbetar 17 medarbetare i olika yrkeskategorier. Belägen vid sjön Sommen har vi en helt nybyggd klinik med 9 moderna behandlingsrum. På vår klinik ställer vi upp för varandra och månar om relationerna med våra patienter. Vi arbetar för att erbjuda innevånarna i Tranås kommun bästa möjliga tandvård. Vill du också vara med?

Vill du lära känna våra kliniker bättre? Då kan du läsa mer här

Vi söker

Dig som är legitimerad tandhygienist, har du 3-årig utbildning är detta meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket, av uppsökande verksamhet och av journalsystemet T4. För tjänsten krävs körkort.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

All tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens kompetensområde. Även sterilarbete och assistans kan förekomma samt handledning av studenter.

För att du ska trivas hos oss

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem.

Vår vardag är händelserik och ofta behöver vi snabbt ställa om verksamheten för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt. Du behåller lugnet och är stabil under pressade situationer. Vi ser gärna att du är en person som kommer med nya initiativ och vill vara med att driva klinikens arbete framåt.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Har du språkkunskaper utöver svenska är detta positivt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Annette Andersson på telefon 010-243 98 15 eller klinikchef Christer Edlund på telefon 0722-39 15 35

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 010-242 36 25

Sista ansökningsdag är den 13 december. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist Tillbaka till lediga jobb