ST-läkare

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

På vår klinik föds ca 1200 barn om året. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och har full operationsverksamhet. All verksamhet ligger samlad på ett plan i moderna lokaler. På vårdenheten finns vårdplatser för dagsjukvård och inneliggande patienter, även jourverksamhet på kvällar och helger. Även Kvinnohälsovården i upptagningsområdet ingår i kliniken.

Vi söker

Legitimerad läkare som vill utvecklas/utbildas till specialistläkare på vår klinik. Heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. För att arbeta på kliniken behöver du goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Körkort krävs.

Detta värderar vi högt

Kliniken ska ge god, jämlik vård med gott bemötande med delaktiga patienter.

Vi erbjuder dig

Våra medarbetare deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings - och kompetensförsörjning för verksamheten.

Det här får du arbeta med

Som ST-läkare hos oss deltar du i alla delar av klinikens verksamhet.

För att du ska trivas hos oss

Du är trygg i dig själv och har självinsikt, arbetar bra tillsammans med andra människor,lyssnar och kommunicerar, ser helheter och tar hänsyn till verksamhetens bästa, är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behöver själv kunna planera och strukturera ditt arbete i vardagen.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta verksamhetschef Maria Engman telefon nummer 010-243 57 15. Facklig företrädare för Läkarförbundet Johan Holmberg, telefon nummer 010-243 57 04. Sista ansökningsdag är 2017-11-24. Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb