Vårdadministratör

Gislaveds vårdcentral

Gillar du ett omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik? Trivs du med att vara spindeln i nätet? Sök då tjänsten som vårdadministratör hos oss i Gislaved!

Vi söker

Du som söker är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare. Erfarenhet av yrket är önskvärt för tjänsten men inget krav. Du har en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi vill också att du som söker har goda IT-kunskaper. Tillträde är i januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Ett varierat, roligt och spännande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas!
  • Personlig kompetensutveckling och möjlighet att delta i utvecklings och förbättringsarbeten.
  • Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
  • Tillsvidareanställning på heltid

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du att vara en viktig del i vårdcentralens övergripande uppdrag, att ge god och säker vård och service till vårdcentralens patienter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter som t.ex. IT-support. Även receptionsarbete ingår i uppdraget.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker är van att arbeta självständigt genom att ta ansvar för, planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare arbetar du bra med andra människor och du har ett intresse för att hjälpa andra och leverera lösningar. Stor vikt kommer läggas vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Gordana Jakupovic tfn 010 - 244 20 22. Facklig representant för Vision är Christina Flodén, tfn 036 - 32 21 72. Sista ansökningsdag är den 3 december.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb