Sjuksköterska

Gislaveds vårdcentral

Är du intresserad av att utveckla framtidens primärvård är du välkommen till oss!

Vi söker

Sjuksköterska för vikariat med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid med start 1 december 2017 till och med 31 december 2018.

Vi erbjuder dig

  • Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet
  • Ett välfungerande personalteam med god arbetsmiljö
  • Individuell kompetensutveckling

Det här får du arbeta med

Detta är en tjänst där du kommer att få möjlighet att uppleva fördelarna med både en liten mysig vårdcentral med närhet till dina patienter och en större vårdcentral med många kollegor. Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer att bestå av olika sjuksköterskeuppgifter där telefonrådgivning och mottagningsarbete på läkarmottagningen är de som utgör största delen. Rollen innebär arbete med både sjukvård och preventiv/hälsovård. Förutom arbete på våra vårdcentraler så har du möjlighet att delvis arbeta i vår fina filial i Hestra.

För att du ska trivas hos oss

Erfarenhet inom primärvård skulle underlätta din introduktion men är inget krav. Det viktigaste är att du har en empatisk personlighet med etiska värderingar. Tjänsten kräver en flexibilitet när det gäller arbetssätt, då ditt arbete kan förläggas både på en stor och på en liten enhet. Vårt arbete präglas av nära samarbete och vi vill att du har ett intresse av att utveckla både arbetsplatsen och dig själv.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta tf. verksamhetschef Gordana Jakupovic tfn 010 - 244 20 22. Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson tfn 070-329 39 80. Sista ansökningsdag är den 3 december.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb