Distriktsläkare

Gnosjö

Vill du vara med och utveckla primärvården i Gnosjö?

Vi söker

Vi söker nu allmänspecialist för tillsvidareanställning som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Primärvården står inför spännande förändringar och du erbjuds att arbeta i ett välbemannat, professionellt team med gott samarbete till övriga medarbetare i olika professioner.

Vi erbjuder dig

Som distriktsläkare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande tjänst. Arbetet på vårdcentralen innebär läkarmottagning, uppföljning och dokumentation samtidigt som det i arbetet även ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring på jourcentral.

Du får möjlighet till individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller en framtida ledarroll.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, har du dessutom en handledarutbildning så ser vi det som positivt. Arbetsuppgifterna kräver att du som söker har goda kunskaper i svenska och körkort är ett krav.

För att du ska trivas på vår arbetsplats så är du en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Vi tror att du lätt tar till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt

Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare känner att du får utvecklas hos oss och att du har inflytande och kan påverka din arbetsdag. Vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid

Så här gör du om du är intresserad

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Annica Park tfn 010 - 244 80 83. Facklig representant för Läkarföreningen är Axel Peterson 010-242 39 31. Sista ansökningsdag är den 11 december. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb