Sjuksköterska med nattjänst

Psykiatriska klinikens vårdavdelning i Värnamo

Välkommen att utveckla din yrkesroll och kompetens tillsammans med oss vid psykiatriska vårdavdelningen, Värnamo sjukhus!

Psykiatriska avdelningen har 18 vårdplatser för patienter 18 år och äldre med akut psykisk ohälsa inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi arbetar i team med ständiga förbättringar av det dagliga arbetet och dess innehåll. Vi arbetar salutogent samt strävar efter ett evidensbaserat och personcentrerat arbetssätt.

Vi söker

Vi söker legitimerad sjuksköterska (svensk leg), gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård alternativt erfarenhet av och/eller intresse för psykiatri till en av våra tre nattjänster. Tillsvidareanställning på deltid, 70,34 procent med tillträde enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var tredje helg. Sysselsättningsgraden kan diskuteras. Start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett trivsamt arbete i ett gott gäng. Avdelningen har nyligen flyttats till nyrenoverade lokaler med god arbetsmiljö. Hos oss har du stora möjligheter till individuell kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Du leder och planerar omvårdnaden självständigt tillsammans med teamet där patienten ingår som en jämlik partner i mikrosystemet.

  • Du deltar i patientsäkerhetsarbetet.
  • Du deltar i utvecklingen av omvårdnadsarbetet.
  • Du är delaktig i avdelningens arbete med ständiga förbättringar.

För att trivas hos oss

Du har intresse för att utveckla den specialistpsykiatriska omvårdnaden. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra, du arbetar självständigt och strukturerat, är kontrollerad i pressade situationer. Du står för ett gott bemötande. Du har intresse för, och goda kunskaper i omvårdnadsdokumentation. Du erbjuds handledning och förväntas delta i adekvat kompetensutveckling. På psykiatriska avdelningen eftersträvar vi en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift).

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Britt-Marie Johansson, tfn 010-24 497 70. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maya Toubia tel 010-244 000. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 2018-01-12.

Sök jobbet som Sjuksköterska med nattjänst Tillbaka till lediga jobb